Se alle kategorier

Forkæl dig selv og dine nærmeste med nye oplevelser og inspiration fra morebox. Her får du altid lidt mere oplevelse, valgfrihed og inspiration. For at gøre det nemt for dig at vælge blandt de mange muligheder har vi delt dem op i 5 kategorier:

Foto: /media/1006/action.png

Fun-kategorien

Er du til helikoptertur, en tur i Gokart eller noget helt andet? Eller vil du gerne tage familien med en sjov dag i de bedste sommerparker over hele Danmark? Tag af sted alene eller sammen med én, du holder af, og oplev, hvad skønne Danmark har at byde på.

Mere info
 
Foto: /media/1009/brunchdeluxe.png

Taste-kategorien

Nyd en dejlig middag i hyggelige omgivelser med én, du holder af. Eller start morgen med en lækker brunch. Morebox giver dig hyggelige og appetitvækkende oplevelser, der ligger godt i maven og kilder på tungen. Gå på opdagelse i udsøgte madoplevelser og andre eksotiske fristelser.

Mere info
 
Foto: /media/1012/skoenhed.png

Wellness-kategorien

Glæd dig til en dag, hvor dit velvære sættes i centrum. Vores mange skønne wellnesssteder står klar til at byde dig velkommen og give dig en pause fra hverdagens stress og jag. Vælg mellem mange skønne behandlinger og kom ud med fornyet energi.

Mere info
 
Foto: /media/1015/3.png

Travel-kategorien

Små og store rejser i massevis. Om turen går til Danmark eller Europa eller om du søger hotel eller camping, så finder du dit favoritsted blandt de helt op til 90 skønne hoteller og 500 campingpladser i Danmark og Europa.

Mere info
 
Foto: /media/1018/culture.png

Entertain-kategorien

Kom indenfor i en verden af spændende og overraskende kulturoplevelser. Teaterforestillinger, biografture, musicals og meget mere, der med sikkerhed vil inspirerer og give dig føde til hjernen.

Mere info