Se alle kategorier

Forkæl dig selv og dine nærmeste med nye oplevelser og inspiration fra morebox. Her får du altid lidt mere oplevelse, valgfrihed og inspiration. For at gøre det nemt for dig at vælge blandt de mange muligheder har vi delt dem op i 5 kategorier:

Foto: /media/1323/bio.png

Entertain-kategorien

Kom indenfor i en verden af spændende og overraskende kulturoplevelser. Teaterforestillinger, biografture, musicals og meget mere, der med sikkerhed vil inspirerer og give dig føde til hjernen.

Mere info
 
Foto: /media/1331/gokart.png

Fun-kategorien

Er du til helikoptertur, en tur i Gokart eller noget helt andet? Eller vil du gerne tage familien med en sjov dag i de bedste sommerparker over hele Danmark? Tag af sted alene eller sammen med én, du holder af, og oplev, hvad skønne Danmark har at byde på.

Mere info
 
Foto: /media/1329/brunch_deluxe.png

Taste-kategorien

Nyd en dejlig middag i hyggelige omgivelser med én, du holder af. Eller start morgen med en lækker brunch. Morebox giver dig hyggelige og appetitvækkende oplevelser, der ligger godt i maven og kilder på tungen. Gå på opdagelse i udsøgte madoplevelser og andre eksotiske fristelser.

Mere info
 
Foto: /media/1325/hotel_ekstra.png

Travel-kategorien

Små og store rejser i massevis. Om turen går til Danmark eller Europa eller om du søger hotel eller camping, så finder du dit favoritsted blandt de helt op til 90 skønne hoteller og 500 campingpladser i Danmark og Europa.

Mere info
 
Foto: /media/1327/skonhed_velvaere.png

Wellness-kategorien

Glæd dig til en dag, hvor dit velvære sættes i centrum. Vores mange skønne wellnesssteder står klar til at byde dig velkommen og give dig en pause fra hverdagens stress og jag. Vælg mellem mange skønne behandlinger og kom ud med fornyet energi.

Mere info
 
Foto: /media/56311/coop-kort-ny.jpg

Coop-kort

Giv et Coop-kort (medlemskab) i gave til én du holder af Er dine børn eller børnebørn flyttet hjemmefra, eller mangler du en god gave til én du holder af – så er det nu muligt at give et Coop-kort i gave. Gavekortet koster 200 kroner, hvilket svarer til prisen for et medlemskab*. Gavekortet følges af et midlertidigt medlemskort, som med det samme kan bruges til optjening af point og kontante fordele. Det midlertidige kort ombyttes til et rigtigt, så snart modtageren har udfyldt sine kontaktoplysninger via det link eller den QR-kode, som følger med gavekortet. Find Coop-kort Moreboxen på hylden i Kvickly og SuperBrugsen sammen med de andre Morebox-produkter. *Det koster 200 kr. i andelsindkud at blive medlem. Melder du dig ud af Coop, får du selvfølgelig dine penge retur.

Mere info